مواد لازم برای 4 نفر :
گوشت گوسفند: نیم کیلو ( با استخوان 700 گرم ) یا ساق مرغ 4 عدد
سبزی (شامل تره، جعفری و نعنا): نیم کیلو
گوجه سبز: نیم کیلو
پیاز سرخ شده: 4 قاشق سوپخوری
ادویه (زردچوبه، زعفران دارچین): به اندازه لازم
نمک و فلفل: به اندازه لازم
روغن: به اندازه کافی
طرز تهیه:
گوشت گوسفند تکه تکه شده یا ساقهای مرغ را میشوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با 4-3 لیوان آب میپزیم. سبزی را تمیز کرده و میشوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم. سپس سبزی را به گوشت اضافه کرده و میگذاریم تا خورش جا بیفتد (حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند). سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه میکنیم.
برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره میتوان استفاده کرد (البته اگر خورش ترشتری دوست دارید، وگرنه گوجه سبز خورش را به اندازه کافی ترش خواهد کرد).
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد