طرز تهیۀ «قورمۀ به»

مواد لازم: ۴۰۰ گرم گوشت راسته چربی‌دار/ یک عدد پیاز متوسط/ یک پیمانه لپه/ مقادیر دلخواهی آبلیمو، شکر، زعفران، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه/ نیم کیلوگرم به.
کد خبر: ۶۳۱۱۵۴

طرز تهیه:

۱. گوشت را به صورت تکه‌های کوچک خرد کنید. سپس آن را با پیاز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در قابلمه روی حرارت ملایم تفت دهید.
۲. دو پیمانه آب و لپه را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. پس از جوشیدن، حرارت را کم کنید تا گوشت و لپه پخته شوند.
۳. در این مرحله، به را خرد کنید و به مخلوط گوشت اضافه کنید. در مراحل پایانی پخت، آب‌لیمو، شکر و زعفران را اضافه کنید و بگذارید قورمه قوام بیاید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها