طرز تهیه:
۱. برای تهیه پاستا زیتی (ماکارونی مدلدار)، ابتدا در یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوش آید. پاستا را اضافه کنید و حدود ۸ دقیقه اجازه دهید تا پاستا پخته شود. سپس آن را آبکشی کنید.
۲. در یک تابه پیاز را با گوشت بر روی حرارت متوسط تفت دهید. سس اسپاگتی را اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه بجوش آید.
۳. فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
۴. ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید. نیمی از پاستا، پنیر پرولون پنیر، خامه ترش، نیمی از مخلوط سس را بریزید، سپس باقی مانده پاستا، پنیر موتزارلا و باقیمانده مخلوط سس را اضافه کنید. در نهایت روی آن را با پنیر پارمسان رنده شده بپوشانید.
۵. پاستا زیتی را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید، تا زمانی که پنیر آب شود.
۶. پاستا را از فر خارج نموده و سرو کنید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم: