مواد لازم (برای ۲ نفر)
پاستا فرمی: ۲۵۰ گرم
قارچ ورقه شده: ۲ لیوان
فلفل دلمه سبز یا رنگی: ۱ عدد متوسط و خلالی شده
کره: ۲۵ گرم
سس سفید: ۱ پیمانه با غلظت متوسط
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پاپریکا : به مقدار لازم
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا در صورت تمایل: به مقدار لازم
طرز تهیه
* کره را در تابه آب کنید و ۱ قاشق روغن به آن اضافه کنید تا نسوزد. قارچهای ورقه شده را بیافزایید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند، فلفل دلمه، نمک و فلفل را افزوده و ۲ دور هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
* پاستا را طبق دستور برچسب روی بسته آن پخته و آبکشی کنید.
* مخلوط قارچ و فلفل دلمهای را به سس سفید افزوده، سپس پاستای پخته شده را به آن بیافزایید و برای چند دقیقه تفت دهید تا مواد با هم بکدست وگرم شوند.
* پاستای آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را به دلخواه پاپریکا، جعفری یا پنیر پیتزا بدهید و پس از آماده شدن، بر سر میز یاسفره غذا بیاورید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است