جام جم سرا:
۱. برای تهیه سوپ چدار و بروکلی، ساقه و گل کلم بروکلی را از هم جدا کنید و ساقه کلم بروکلی را خرد کرده و گل آن را کنار بگذارید.
۲. در یک قابلمه، روغن را بریزید و آن را بر روی حرارت گذاشته و ساقه کلم بروکلی، پیاز و سیب زمینی را اضافه نموده و ۷ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا پخته و نرم شوند.
۳. آرد را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه هم بزنید و سپس آب مرغ را اضافه کنید تا به جوش آید و حرارت زیر آن را کم کنید. (۱۰ تا۱۵ دقیقه)
۴. در همین حال، گل کلم بروکلی و ۱/۲ پیمانه آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و بگذارید تا به جوش آید. درب قایلمه را بگذارید.
۵. زمانیکه گلها سبز روشن شد، آن را از روی حرارت بردارید و همراه با جوز به سوپ بیفزایید.
۶. خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. وقتی جوشید، پنیر چدار، شیر و نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید و سوپ را سرو نمایید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد