مواد لازم:
یک عدد کلم
۶ عدد پیاز سبز
یک دسته کرفس
۲ عدد فلفل سبز
دو قوطی گوجه خرد شده (یا ۸۰۰ گرم گوجه فرنگی تازه)
۸ فنجان آب
نمک، فلفل، پودر سیر (اختیاری) به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
کلم، پیازها، کرفسها و فلفلها را خرد کنید و آنها را داخل قابلمه بریزید.
این سبزیجات را با حرارت ملایم، حدود ۵ دقیقه بپزید و سپس گوجه فرنگیها را اضافه کنید و مواد را بهم بزنید.
حالا ۸ فنجان آب را داخل قابلمه بریزید به طوری که روی سبزیجات را کاملاً بپوشاند. حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد.
بعد از اینکه آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و درِ قابلمه را بگذارید. سوپ شما بعد از ۳۰ دقیقه آمده خوردن است اما اگر میخواهید طعم بهتری داشته باشد بهتر است حدود دو ساعت روی شعله بسیار کم بماند.
قبل از سرو کردن سوپ کمی نمک و فلفل و یک دوم قاشق چایخوری پودر سیر به آن بیفزایید.
نکته:
* میتوانید این سوپ را در فریزر نگهداری کنید تا در وعدههای دیگر هم از آن استفاده کنید
* از رژیم سوپ کلم بیشتر از یک هفته استفاده نکنید زیرا ممکن است بدنتان دچار کمبود مواد مغذی شود.
* جام جم سرا امکان تایید یا رد آنچه درباره رژیم فوق گفته شده را ندارد و تنها به عنوان وعده غذایی، طرز تهیه آن را نقل کرده است.
>> خبر نو
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد