طرز تهیه:
پیاز را را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
به آن نصف قاشق غذاخودری زردچوبه اضافه کنید. (این پلو رنگش را از زردچوبه میگیرد، پس باید کمی بیشتر از غذاهای دیگر از زردچوبه استفاده کنید).
لپه باقالا را همراه با دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید لپه باقالاها بپزند.
وقتی نیمپز شد، ۲ پیمانه برنج شسته شده را همراه با مقدار لازم نمک و مقداری روغن درون مواد بریزید و بگذارید همه مواد با هم و به شکل کته بپزند.
هنگامی که آب برنج کشیده شد، برنج را وسط قابلمه به شکل تپه درآورید و با ته قاشق چند سوراخ در آن ایجاد کنید، دمکُنی را روی ظرف بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد.
نکته:
میزان آبی که استفاده میکنید به نوع برنجتان بستگی دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم