طرز تهیه:
پیاز را را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
به آن نصف قاشق غذاخودری زردچوبه اضافه کنید. (این پلو رنگش را از زردچوبه میگیرد، پس باید کمی بیشتر از غذاهای دیگر از زردچوبه استفاده کنید).
لپه باقالا را همراه با دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید لپه باقالاها بپزند.
وقتی نیمپز شد، ۲ پیمانه برنج شسته شده را همراه با مقدار لازم نمک و مقداری روغن درون مواد بریزید و بگذارید همه مواد با هم و به شکل کته بپزند.
هنگامی که آب برنج کشیده شد، برنج را وسط قابلمه به شکل تپه درآورید و با ته قاشق چند سوراخ در آن ایجاد کنید، دمکُنی را روی ظرف بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد.
نکته:
میزان آبی که استفاده میکنید به نوع برنجتان بستگی دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد