مواد لازم برای ۵ نفر
گوشت سر دست ۶۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین به مقدار لازم
نان لواش ۵ عدد
خلال بادام و زعفران به میزان لازم
سبزی معطر ۱۰۰ گرم.
طرز تهیه
ابتدا گوشت را با چربی موجود در آن همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زرد چوبه حتما نیم پز کنید. اگر پخته شود بریانی کیفیت خوب و مطلوبی نخواهد داشت. بعد گوشت را درآورده و از استخوان جدا کرده و دو تا سه بار چرخ کنید. در این مرحله باید از آب گوشت حدود نصف لیوان باقی بماند. سبزی معطر که شامل ترخون، مرزه و جعفری است، ریز خرد کنید و به همراه دارچین و زعفران به گوشت اضافه نمایید. سپس روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب به هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
اول روی کف کفگیر کمی دارچین و یک قاشق از آب گوشت بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. بعد مقداری از مواد بریانی را (به اندازه یک همبرگر) درون کفگیر پهن کنید و دوباره روی حرارت بگذارید. اگر خشک بود کمی آب گوشت روی آن بریزید و به مدت یک دقیقه سرخ کنید. در این مرحله از نان لواشی که آماده کرده بودید استفاده کنید و بریانی را روی آن بر گردانید. مقداری خلال بادام و زعفران زده شده روی آن بریزید و همراه پیاز چه و ریحان سرو کنید. این غذا، از غذاهای سنتی و لذیذ و پر طرفدار اصفهان است. شما هم امتحان کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم