مواد لازم :
عدس 150 گرم سبزی مخلوط ( شوید ، نعنا ، جعفری ) نیم کیلو
اسفناج نیم کیلو
آرد برنج 2 قاشق غذاخوری
سیر ( سرخ شده ) 1 بوته
تخم مرغ 3 عدد
روغن 1 پیمانه
آب نارنج نصف پیمانه
طرز تهیه :
عدس را می پزیم و با پیاز سرخ می کنیم و می ریزیم داخل آب تا بجوشد و سبزی مخلوط را سرخ می کنیم و داخل آب که در حال جوشیدن است می ریزیم.
سپس سیر را داخل مواد می ریزیم ، کمی که جوشید اسفناج را خام داخل مواد ریخته و می گذاریم بجوشد .
آرد برنج را با کمی آب سرد حل می کنیم و داخل مواد می ریزیم و به هم می زنیم تا جوش بیاید و آخر از همه آب نارنج ، نمک و فلفل را می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا جا بیفتد و خوب بپزد . بعد از پخته شدن مواد تخم مرغ را اضافه می کنیم .
منبع/ سایت شبکه جهانی جام جم
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: