استان گیلان از جمله استانهایی است که غذاهای محلی زیادی دارد که مورد توجه دیگر هموطنانمان هم هست . سراشپز ما امروز می خواهد طرز تهیه "ترش تره " را به شما آموزش بدهد که معمولا با برنج هم سرو می شود .
کد خبر: ۵۴۴۶۳۴

مواد لازم :

عدس 150 گرم   سبزی مخلوط ( شوید ، نعنا ، جعفری ) نیم کیلو  

اسفناج نیم کیلو  

آرد برنج 2 قاشق غذاخوری

سیر ( سرخ شده ) 1 بوته

تخم مرغ 3 عدد

روغن 1 پیمانه

آب نارنج نصف پیمانه

طرز تهیه :

عدس را می پزیم و با پیاز سرخ می کنیم و می ریزیم داخل آب تا بجوشد و سبزی مخلوط را سرخ می کنیم و داخل آب که در حال جوشیدن است می ریزیم.

سپس سیر را داخل مواد می ریزیم ، کمی که جوشید اسفناج را خام داخل مواد ریخته و  می گذاریم بجوشد  .

آرد برنج را با کمی آب سرد حل می کنیم و داخل مواد می ریزیم و  به هم می زنیم تا جوش بیاید و  آخر از همه آب نارنج ، نمک و فلفل را  می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا جا بیفتد و خوب بپزد . بعد از پخته شدن مواد تخم مرغ را اضافه می کنیم .

منبع/ سایت شبکه جهانی جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها