طرز پخت کوکوی هویج

حتما اعضای خانواده از اینکه همیشه کوکو سبزی یا سیب زمینی درست کرده اید ، شاکی هستند . سرآشپز ما امروز طرز تهیه کوکوی هویج را به شما ْآموزش می دهد که به تنوع غذایی تان کمک کند .
کد خبر: ۵۷۰۴۵۹

مواد لازم:

هویج رنده شده دو پیمانه 

تخم مرغ چهار تا پنج عدد

پیاز متوسط یک عدد 

نمک، زردچوبه و روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم

طرز تهیه: 

هویج‌هایی را که با رنده ریز رنده کرده‌اید، داخل ظرفی بریزید. پیاز را هم درون آن رنده کنید. حالا باید تخم‌مرغ‌ها را داخل کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید. سپس مواد را با تخم‌مرغ‌هایی که مخلوط شده است، ترکیب کنید و نمک و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید به جای زردچوبه، کمی زعفران آب‌کرده در مایه کوکو بریزید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.

بعد مقداری روغن داخل ماهی‌تابه بریزید و مواد کوکو را درون روغن ریخته و در ظرف را بگذارید. بعد از مدتی در قابلمه را برداشته و کوکو را برش دهید. وقتی یک طرف کوکو کاملا سرخ و آماده شد، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شده و غذا آماده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
هدیه جعفری
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۷
۰
۰
خیلی ممنون
خ
France
۱۶:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۷
۰
۰
خیلی خوب وراحته.ممنون
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها