مواد لازم:
ماکارونی فتوچینی: 300 گرم
کره: 100 گرم
قارچ باریک خرد شده: 3 عدد
پودر آویشن: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
جعفری تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
خامه: 350 گرم
سس سفید: 2 قاشق غذاخوری
گوشت: 200 گرم
پیاز: یک عدد بزرگ
طرز تهیه:
1) پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم، سپس گوشت را به صورت مستطیلهای باریک خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم و تف دادن را ادامه میدهیم، سپس با اضافه کردن 2 لیوان آب مواد را به مدت یکساعت میپزیم.
2) قارچ را جداگانه با کره سرخ کرده و کنار میگذاریم.
3) محتوای بسته فتوچینی را بدون شکستن رشتهها بمدت 15 دقیقه میجوشانیم و بعد آن را آبکش میکنیم.
در انتها گوشت پخته شده، پودر آویشن، خامه، قارچ سرخ شده، سس سفید، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و برای یک دقیقه روی حرارت کم قرار میدهیم و بعد به فتوچینی اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد در دیس میریزیم و با مقداری جعفری خرد شده تزیین میکنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد