jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۵۶۷۳۹۵   ۱۱ خرداد ۱۳۹۲  |  ۰۹:۰۵

فتوچینی یک نوع غذایی ایتالیایی است که اخیرا با تولید ماکارونی آن در برخی شرکتهای داخلی،‌در بین ایرانیان نیز طرفدارانی پیدا کرده است.

مواد لا‌زم:

‌ماکارونی فتوچینی: 300 گرم 

کره: 100 گرم

قارچ باریک خرد شده: 3 عدد 

پودر آویشن: به مقدار دلخواه

نمک و فلفل: به مقدار لازم

جعفری تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

خامه: 350 گرم 

سس سفید: 2 قاشق غذاخوری 

گوشت: 200 گرم

پیاز: یک عدد بزرگ

طرز تهیه:

1)‌ پیاز را خرد کرده و تفت می‌دهیم، سپس گوشت را به صورت مستطیل‌های باریک خرد کرده و به پیاز اضافه می‌کنیم و تف دادن را ادامه می‌دهیم، سپس با اضافه کردن 2 لیوان آب مواد را به مدت یک‌ساعت می‌پزیم.

2)‌ قارچ را جداگانه با کره سرخ کرده و کنار می‌گذاریم.

3)‌ محتوای بسته فتوچینی را بدون شکستن رشته‌ها بمدت 15 دقیقه می‌جوشانیم و بعد آن را آبکش می‌کنیم.

در انتها گوشت پخته شده، پودر آویشن، خامه، قارچ سرخ شده، سس سفید، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و برای یک دقیقه روی حرارت کم قرار می‌دهیم و بعد به فتوچینی اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم و بعد در دیس می‌ریزیم و با مقداری جعفری خرد شده تزیین می‌کنیم.

 

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
چالش ایجاد شغل برای نخبگان

چالش ایجاد شغل برای نخبگان

مسائل مربوط به نخبگان از سال‌ها قبل مورد توجه من بود، به طوری که از سال ۱۳۸۰ به صورت جدی وارد این بحث شدم و دغدغه‌هایم را پیگیری کردم. علت اصلی‌اش هم این بود که در نمایشگاهی مطلع شدم از۱۵۰ دانش‌آموز المپیادی کشور، حدود ۹۰ نفرشان به خارج کشور مهاجرت کرده‌اند. این موضوع باعث شد تا من نظریه مهاجرت ژن‌ها را مطرح کنم و در مقاله‌ای به آن بپردازم.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها