مواد لازم:
ماکارونی فتوچینی: 300 گرم
کره: 100 گرم
قارچ باریک خرد شده: 3 عدد
پودر آویشن: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
جعفری تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
خامه: 350 گرم
سس سفید: 2 قاشق غذاخوری
گوشت: 200 گرم
پیاز: یک عدد بزرگ
طرز تهیه:
1) پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم، سپس گوشت را به صورت مستطیلهای باریک خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم و تف دادن را ادامه میدهیم، سپس با اضافه کردن 2 لیوان آب مواد را به مدت یکساعت میپزیم.
2) قارچ را جداگانه با کره سرخ کرده و کنار میگذاریم.
3) محتوای بسته فتوچینی را بدون شکستن رشتهها بمدت 15 دقیقه میجوشانیم و بعد آن را آبکش میکنیم.
در انتها گوشت پخته شده، پودر آویشن، خامه، قارچ سرخ شده، سس سفید، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و برای یک دقیقه روی حرارت کم قرار میدهیم و بعد به فتوچینی اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد در دیس میریزیم و با مقداری جعفری خرد شده تزیین میکنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است