بعضی افراد تخم مرغ را حتی در کیک و شیرینی نمیپسندد، بعضی هم به تخم مرغ حساسیت دارند یا از خوردن آن منع شدهاند. کیکی که امروز طرز تهیه آن را آموزش میدهیم بدون تخم مرغ هم خوشمزه است. امتحان کنید!
مواد لازم
آرد: ۳ پیمانه
شکر: ۲ پیمانه
آب سرد: ۲ پیمانه
روغن: ۲/۳ پیمانه
پودر کاکائو: ۱/۲ پیمانه
جوش شیرین: ۲ قاشق چایخوری
سرکه سفید: ۲ قاشق چایخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا فر را روی درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. در یک کاسه بزرگ، تمام مواد را با هم مخلوط کنید و با یک دستگاه همزن برقی آنها را خوب با هم مخلوط کنید. خمیر حاصله را در یک کیکپز که کف و دیوارههای آن چرب شده بریزید. مایه کیک را به مدت ۳۵ دقیقه (یا تا زمانی که اگر یک خلال دندان را درون آن فرو کنیم، تمیز بیرون بیاید)، حرارت دهید و تمام! کیک آماده است و میتوانید آن را با مقداری بستنی یا خامه یا پودر قند تزئین کرده، میل کنید. نوش جان!
>> پارسیوی






