مواد لازم (برای ۶ نفر):
کره (خردشده): ۱۵۰ گرم
پودر قند: یک چهارم پیمانه
آرد گندم (الکشده): یک و سه چهارم پیمانه
بیکینگپودر: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر نسکافه: ۲ قاشق چایخوری
آب جوش: یک دوم قاشق چایخوری
فندق (پودرشده): یک چهارم پیمانه
شکلات تلخ (ذوبشده به روش بنماری): ۱۲۵ گرم
شکلات سفید (ذوبشده به روش بنماری): ۱۲۵ گرم
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
طرز تهیه:
۱- فر را روی حرارت ۱۸۰ سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.
۲- در ظرفی مناسب، کره و پودر قند را با همزن برقی هم زده تا روشن و کرمرنگ شود.
۳- در ظرفی جداگانه، آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط و الک کرده و به مایه بالا بیفزایید. پودر نسکافه را در آب جوش حل کرده و بههمراه پودر فندق به مواد بالا اضافه کرده و با لیسک (قاشق پلاستیکی) مخلوط کنید تا خمیر نرمی بهدست آید.
۴- خمیرها را روی سطحی صاف به قطر پنج میلیمتر پهن کرده و با قالب قلبی شکل، قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید و بهمدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کردهاید، قرار داده تا بپزند.
۵- پس از این مدت، شیرینیها را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شوند.
۶- پس از خنک شدنِ شیرینیها، روی آنها را با شکلات تلخ و سفید تزیین و سرو کنید.
>> آسمونی
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد