مواد لازم (برای ۶ نفر):
کره (خردشده): ۱۵۰ گرم
پودر قند: یک چهارم پیمانه
آرد گندم (الکشده): یک و سه چهارم پیمانه
بیکینگپودر: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر نسکافه: ۲ قاشق چایخوری
آب جوش: یک دوم قاشق چایخوری
فندق (پودرشده): یک چهارم پیمانه
شکلات تلخ (ذوبشده به روش بنماری): ۱۲۵ گرم
شکلات سفید (ذوبشده به روش بنماری): ۱۲۵ گرم
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
طرز تهیه:
۱- فر را روی حرارت ۱۸۰ سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.
۲- در ظرفی مناسب، کره و پودر قند را با همزن برقی هم زده تا روشن و کرمرنگ شود.
۳- در ظرفی جداگانه، آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط و الک کرده و به مایه بالا بیفزایید. پودر نسکافه را در آب جوش حل کرده و بههمراه پودر فندق به مواد بالا اضافه کرده و با لیسک (قاشق پلاستیکی) مخلوط کنید تا خمیر نرمی بهدست آید.
۴- خمیرها را روی سطحی صاف به قطر پنج میلیمتر پهن کرده و با قالب قلبی شکل، قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید و بهمدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کردهاید، قرار داده تا بپزند.
۵- پس از این مدت، شیرینیها را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شوند.
۶- پس از خنک شدنِ شیرینیها، روی آنها را با شکلات تلخ و سفید تزیین و سرو کنید.
>> آسمونی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد