اگر بچه‌ها هوس خوردن تنقلات کرده‌اند و نمی‌خواهید با مواد بدون ارزش غذایی آنها را سرگرم کنید یا میل خودتان به خوردن یک شیرینی دستپخت و خانگی کشیده، دست به کار شوید و ابتدا فر را گرم کنید. شیرینی موکا و فندق طی یک ربع تهیه می‌شود و همراه با اعضای خانواده می‌توان از خوردنش لذت برد.
کد خبر: ۵۸۹۸۹۵

مواد لازم (برای ۶ نفر):

کره (خرد‌شده): ۱۵۰ گرم
پودر قند: یک چهارم پیمانه
آرد گندم (الک‌شده): یک و سه چهارم پیمانه
بیکینگ‌پودر: یک چهارم قاشق چای‌خوری
پودر نسکافه: ۲ قاشق چای‌خوری
آب جوش: یک دوم قاشق چای‌خوری
فندق (پودر‌شده): یک چهارم پیمانه
شکلات تلخ (ذوب‌شده به روش بن‌ماری): ۱۲۵ گرم
شکلات سفید (ذوب‌شده به روش بن‌ماری): ۱۲۵ گرم
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
 
طرز تهیه:

۱- فر را روی حرارت ۱۸۰ سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید.
۲- در ظرفی مناسب، کره و پودر قند را با همزن برقی هم زده تا روشن و کرم‌رنگ شود.
۳- در ظرفی جداگانه، آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط و الک کرده و به مایه بالا بیفزایید. پودر نسکافه را در آب جوش حل کرده و به‌همراه پودر فندق به مواد بالا اضافه کرده و با لیسک (قاشق پلاستیکی) مخلوط کنید تا خمیر نرمی به‌دست آید.
۴- خمیر‌ها را روی سطحی صاف به قطر پنج میلی‌م‌تر پهن کرده و با قالب قلبی ‌شکل، قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید و به‌مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده‌اید، قرار داده تا بپزند.
۵- پس از این مدت، شیرینی‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شوند.
۶- پس از خنک شدنِ شیرینی‌ها، روی آن‌ها را با شکلات تلخ و سفید تزیین و سرو کنید.
>> آسمونی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها