مواد لازم:
گلاب 1,2 پیمانه
شکر 2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
پودر هل 1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل 3 تا 4 پیمانه
زعفران آب شده 1 قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه:
شکر و شیر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود و کمی مواد با هم بجوشد و غلیظ شود. سپس گلاب و هل و زعفران آب شده را اضافه میکنیم و خوب به هم میزنیم.
در این مرحله مواد را از روی حرارت برداشته و پودر نارگیل را اضافه می کنیم تا جایی که مواد خودش را بگیرد و کمی سفت شود.
کف قالب حلوا را با فویل میپوشانیم و روی آن را چرب می کنیم. مواد را در قالب میریزیم و به طور یکنواخت پهن می کنیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا خوب به هم بچسبد.
روی حلوا را پوشانده و یک شب در یخچال قرار می دهیم و بعد آن را از قالب جدا کرده و برش می دهیم و روی آن پودر پسته می ریزیم.
منبع: سایت شبکه جهانی جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: