مواد لازم:
گلاب 1,2 پیمانه
شکر 2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
پودر هل 1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل 3 تا 4 پیمانه
زعفران آب شده 1 قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه:
شکر و شیر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود و کمی مواد با هم بجوشد و غلیظ شود. سپس گلاب و هل و زعفران آب شده را اضافه میکنیم و خوب به هم میزنیم.
در این مرحله مواد را از روی حرارت برداشته و پودر نارگیل را اضافه می کنیم تا جایی که مواد خودش را بگیرد و کمی سفت شود.
کف قالب حلوا را با فویل میپوشانیم و روی آن را چرب می کنیم. مواد را در قالب میریزیم و به طور یکنواخت پهن می کنیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا خوب به هم بچسبد.
روی حلوا را پوشانده و یک شب در یخچال قرار می دهیم و بعد آن را از قالب جدا کرده و برش می دهیم و روی آن پودر پسته می ریزیم.
منبع: سایت شبکه جهانی جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر همایون میگویدحقیقت امام فراتر از چیزی است که در انتظارش هستیم
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد