طرز تهیه:
ابتدا زردههای تخممرغ را با شکر مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا سفید شده و کف کند. هل، گلاب و زعفران را هم با آن مخلوط کنید. در یک قابلمه مناسب روغن را بریزید و روی حرارت گذاشته، آرد برنج را اضافه کنید و سرخ کرده تا کمی رنگ بگیرد. سپس از روی حرارت بردارید و مایه تخممرغ را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و دوباره روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا به روغن بیفتد. آن را بردارید و در ظرف مناسب گذاشته و روی آن را با کمی پودر پسته تزئین کنید. (جام جم سرا)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد