پیشنهاد سرآشپز: شیرینی گردویی

با فرارسیدن ماه آخر زمستان، بسیاری از خانم‌های خانه‌دار که تهیه شیرینی خانگی را برای پذیرایی از مهمانانشان در روزهای عید نوروز مناسب‌تر می‌دانند، دست به کار تهیه مقدمات و پخت‌وپز انواع این شیرینی‌ها می‌شوند. اگر جزو این دسته افرادید، با سرآشپز ما برای تهیه و پخت شیرینی گردویی همراه شوید.
کد خبر: ۵۴۳۱۲۰

مواد لازم:

گردو پودر شده: 375 گرم

شکر: 220 گرم

وانیل: 1,4 قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ: 3 عدد

خرده شیرینی: 2 قاشق سوپخوری

سرکه: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی خانگی گردویی:

گردو را با شکر مخلوط کرده، کنار بگذارید. سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. گردوهای مخلوط شده با شکر، خرده شیرینی، وانیل و سرکه را به مواد قبلی اضافه کنید.  همه مواد را بعد از مخلوط شدن داخل قیف یا ماسوره ساده بریزید و به اندازه دلخواه از مواد روی سینی پوشیده شده از کاغذ شیرینی بریزید. سینی را در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد و به مدت 1 ربع تا 20 دقیقه قرار دهید. بعد از پخته و خنک شدن شیرینی‌ها، آنها را در ظرف دردار نگهداری کنید

منبع: شبکه جهانی جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
سمانه
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۳۰
۰
۰
من 2بار درس كردم اما ترك نخورد. علتش چیه؟ خمیرمم 3 تا 4 دقیقه روی حرارت متوسط داغ زدم اما بازم بعد 25 دقیقه اونجور كه باید وسطش نپخت

نیازمندی ها