کیک یزدی بپزیم

این شیرینی خوشمزه از جمله هنرهای شیرینی‌پزی مردم یزد است که اکنون در همه جای ایران قابل تهیه است. هر شیرینی تقریباً دارای ۱۰۰ کالری است و اگر می‌خواهید آن را درمنزل تهیه کنید، روش آن را می‌توانید در ادامه مطلب بخوانید.
کد خبر: ۶۰۱۱۰۶

مواد لازم :

تخم مرغ: 4 عدد
شکر: ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
روغن جامد یا کره: ۱۵۰ گرم (۱ پیمانه سرخالی)
آرد سفید: ۲۲۵ گرم (۲ پیمانه)
نمک میوه (جوش شیرین): یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
ماست: یک پیمانه سرخالی
هل: یک قاشق مرباخوری
کشمش و خلال پسته: در صورت دلخواه مقداری

طرزتهیه:

تخم مرغ و شکر را مخلوط می‌کنیم، کمی به هم می‌زنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی (بن ماری) قرار داده، مرتب به هم می‌زنیم تا شکر حل شده، مایع کمی گرم شود و بعد مایع را از آب بیرون می‌آوریم و باز خوب می‌زنیم تا کمی سرد شود.
سپس آرد را اضافه و مخلوط می‌کنیم.
نمک میوه، بیکینگ پودر و هل را در ماست حل کرده و آن را داخل مخلوط آرد و تخم مرغ می‌ریزیم.
روغن را کمی می‌زنیم تا نرم شود، سپس آن را به مخلوط فوق اضافه می‌کنیم و آن را در قالب‌های کیک یزدی که قبلاً چرب کرده‌ایم می‌ریزیم.
قالب‌ها را در سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار می‌دهیم.
نان‌ها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن آن‌ها را از قالب‌ها خارج می‌کنیم.

>> هفتگی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۷
۰
۰
خوب بو
سودآبه
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۹
۰
۰
بسیار عالی است ممنون استفاده كردم
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها