این شیرینی خوشمزه از جمله هنرهای شیرینی‌پزی مردم یزد است که اکنون در همه جای ایران قابل تهیه است. هر شیرینی تقریباً دارای ۱۰۰ کالری است و اگر می‌خواهید آن را درمنزل تهیه کنید، روش آن را می‌توانید در ادامه مطلب بخوانید.
کد خبر: ۶۰۱۱۰۶

مواد لازم :

تخم مرغ: 4 عدد
شکر: ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
روغن جامد یا کره: ۱۵۰ گرم (۱ پیمانه سرخالی)
آرد سفید: ۲۲۵ گرم (۲ پیمانه)
نمک میوه (جوش شیرین): یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
ماست: یک پیمانه سرخالی
هل: یک قاشق مرباخوری
کشمش و خلال پسته: در صورت دلخواه مقداری

طرزتهیه:

تخم مرغ و شکر را مخلوط می‌کنیم، کمی به هم می‌زنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی (بن ماری) قرار داده، مرتب به هم می‌زنیم تا شکر حل شده، مایع کمی گرم شود و بعد مایع را از آب بیرون می‌آوریم و باز خوب می‌زنیم تا کمی سرد شود.
سپس آرد را اضافه و مخلوط می‌کنیم.
نمک میوه، بیکینگ پودر و هل را در ماست حل کرده و آن را داخل مخلوط آرد و تخم مرغ می‌ریزیم.
روغن را کمی می‌زنیم تا نرم شود، سپس آن را به مخلوط فوق اضافه می‌کنیم و آن را در قالب‌های کیک یزدی که قبلاً چرب کرده‌ایم می‌ریزیم.
قالب‌ها را در سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار می‌دهیم.
نان‌ها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن آن‌ها را از قالب‌ها خارج می‌کنیم.

>> هفتگی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۷
۰
۰
خوب بو
سودآبه
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۹
۰
۰
بسیار عالی است ممنون استفاده كردم
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها