این هفته:

کاسرول کدو سبز

کد خبر: ۱۳۸۸۵۴۸
نویسنده مژده مظهری - چاردیواری

چه می‌خواهیم؟


کدو سبز متوسط: ۶ عدد
برنج پخته‌شده: ۲ پیمانه
ماست: یک پیمانه
بیکینگ‌پودر: نوک قاشق چایخوری
تخم‌مرغ: ۴عدد
پنیر موزارلای رنده شده: یک پیمانه
تره خردشده: نصف پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر زیره: به میزان لازم
روغن زیتون یا کره: به میزان لازم

 

چطور درست کنیم؟


کدوها را شسته، پوست کنده و رنده درشت می‌کنیم سپس آن را در آبکش ریخته و روی آن نمک می‌ریزیم و مدام زیر و رو می‌کنیم که تا حد ممکن آبش گرفته شود. نصف ماست را با بیکینگ‌پودر در ظرفی ریخته و خوب با هم مخلوط می‌کنیم و با برنج پخته‌شده، تخم‌مرغ‌، تره خردشده، نصف پنیر موزارلا، نمک، فلفل سیاه، زیره و زردچوبه به کدو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می‌کنیم. کف ظرف مناسب فر را با کمی روغن زیتون یا کره چرب کرده و مواد را به طور یکنواخت در آن ریخته و باقی ماست و پنیر را یکدست روی آن ریخته و حدود ۳۰ دقیقه در فری که از قبل با درجه ۲۰۰ درجه روشن و گرم کرده‌ایم، می‌گذاریم. زمانی که روی کاسرول طلایی شد آن را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم تا کمی خنک شود. سپس این غذای خوش آب و رنگ و خوشمزه را در ظرف مناسبی برگردانده و با کمی تره خردشده تزئین کرده و با سس مورد‌نظر و دلخواه سرو می‌کنیم.

 

نکات مهم:


***اگر ماست چکیده باشد طعم کاسرول بسیار خوشمزه می‌شود.
***استفاده از ادویه متنوع بستگی به ذائقه‌ دارد و می‌تواند کم یا زیاد شود.
***می‌توانیم از برنج نیم‌دانه عطری استفاده کنیم که صرفه اقتصادی داشته باشد.
***پنیر کشدار، غذا را بسیار خوش خوراک‌تر می‌کند.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها