مواد لازم:
پاستای شکلی: یک بسته
قارچ: 200گرم
پیاز کوچک: یک عدد
سیر: 2حبه
خامه: 4قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان
برگ ریحان تازه: 100گرم
پنیر پارمزان: 100گرم
نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
در قابلمه مناسبی کمی آب و نمک ریخته و روی حرارت میگذاریم و وقتی جوش آمد پاستا را در آن ریخته و میپزیم سپس آن را خوب آبکش میکنیم تا نشاستهاش شسته شود.
سیر و پیاز را پوستکنده و خردکرده و در قابلمهای ریخته و با کمی روغن تفت میدهیم و بعد از کمی سرخشدن قارچهای شسته و خردشده را به آن اضافهکرده و خوب تفت میدهیم سپس برگهای ریحان را شسته، خرد کرده و همراه نمک و فلفل به مواد اضافهکرده و کمی تفت میدهیم و در نهایت پاستای پخته شده را اضافهکرده و کمی همزده و در ظرف مناسبی میریزیم.
شیر و خامه را در ظرفی ریخته، روی حرارت گذاشته و خوب با هم مخلوط میکنیم و همراه پنیر رندهشده در حالی که پاستا گرم است روی آن ریخته و سرو میکنیم.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید