مواد لازم:
پاستای شکلی: یک بسته
قارچ: 200گرم
پیاز کوچک: یک عدد
سیر: 2حبه
خامه: 4قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان
برگ ریحان تازه: 100گرم
پنیر پارمزان: 100گرم
نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
در قابلمه مناسبی کمی آب و نمک ریخته و روی حرارت میگذاریم و وقتی جوش آمد پاستا را در آن ریخته و میپزیم سپس آن را خوب آبکش میکنیم تا نشاستهاش شسته شود.
سیر و پیاز را پوستکنده و خردکرده و در قابلمهای ریخته و با کمی روغن تفت میدهیم و بعد از کمی سرخشدن قارچهای شسته و خردشده را به آن اضافهکرده و خوب تفت میدهیم سپس برگهای ریحان را شسته، خرد کرده و همراه نمک و فلفل به مواد اضافهکرده و کمی تفت میدهیم و در نهایت پاستای پخته شده را اضافهکرده و کمی همزده و در ظرف مناسبی میریزیم.
شیر و خامه را در ظرفی ریخته، روی حرارت گذاشته و خوب با هم مخلوط میکنیم و همراه پنیر رندهشده در حالی که پاستا گرم است روی آن ریخته و سرو میکنیم.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم