طرز تهیه میرزاقاسمی؛

عطر و طعمی به یاد ماندنی

پاستای قارچ و ریحان

بپز، بخور

در روزهای پایانی سال همه به فکر تمیزکردن و کارهای منزل هستند و تمام تلاش‌شان را می‌کنند تا زمان تحویل سال خانه‌ای تمیز و مرتب داشته باشند اما در این میان موضوع مهم‌تر تغذیه است که بتوان با خوردن غذاهای سالم و مقوی نیرو و انرژی لازم را داشت و به‌راحتی کار کرد.
کد خبر: ۱۳۰۵۰۷۹

مواد لازم:

پاستای شکلی: یک بسته
قارچ: 200گرم
پیاز کوچک: یک عدد
سیر: 2حبه
خامه: 4قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان
برگ ریحان تازه: 100گرم
پنیر پارمزان: 100گرم
نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

در قابلمه مناسبی کمی آب و نمک ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و وقتی جوش آمد پاستا را در آن ریخته و می‌پزیم سپس آن را خوب آبکش می‌کنیم تا نشاسته‌اش شسته شود.

سیر و پیاز را پوست‌کنده و خردکرده و در قابلمه‌ای ریخته و با کمی روغن تفت می‌دهیم و بعد از کمی سرخ‌شدن قارچ‌های شسته و خردشده را به آن اضافه‌کرده و خوب تفت می‌دهیم سپس برگ‌های ریحان را شسته، خرد کرده و همراه نمک و فلفل به مواد اضافه‌کرده و کمی تفت‌ می‌دهیم و در نهایت پاستای پخته‌ شده را اضافه‌کرده و کمی هم‌زده و در ظرف مناسبی می‌ریزیم.

شیر و خامه را در ظرفی ریخته، روی حرارت گذاشته و خوب با هم مخلوط می‌کنیم و همراه پنیر رنده‌شده در حالی که پاستا گرم است روی آن ریخته و سرو می‌کنیم.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها