مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی:
بادمجان: ۵ عدد متوسط
گوجه فرنگی تازه: ۲ عدد
سیر: یک بوته
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن و فلفل و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت میرزا قاسمی:
۱. در ابتدا بادمجانها را کباب میکنیم سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجانها را جدا میکنیم. پس از آن بادمجانها را ساطوری میکنیم.
۲. حال نوبت به گوجهها میرسد. گوجه فرنگیها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد میکنیم.
۳. سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل در تابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیرها سرخ شود.
۴. سپس بادمجانها و گوجههای آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ میکنیم. این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه میدهیم.
۵. حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار میدهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط میکنیم و انقدر هم میزنیم تا بسته شده و سرخ شود
۶. بعد بادمجانها و تخم مرغها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط میکنیم.
۷. میتوانید تخم مرغ را جدا نیمرو کنید و روی میرزاقاسمی بگذارید.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم