طرز تهیه میرزاقاسمی؛

عطر و طعمی به یاد ماندنی

خوراک جگر و قارچ

یک دو سه!

این خوراک یک غذای ساده است که در زمان کمی آماده می‌شود و در این روزها که به دلیل کارهای منزل حسابی سرمان شلوغ است می‌تواند گزینه بسیار خوب و مناسبی باشد زیرا در عین ساده‌بودن و زود آماده‌شدن بسیار مقوی و پرانرژی است.
کد خبر: ۱۳۰۵۰۷۸

مواد اولیه:

دل و جگر مرغ: 200گرم(3000تومان)
قارچ: 100 گرم(2000تومان)
فلفل‌دلمه‌ای رنگی کوچک: یک عدد(1000تومان)
سیب‌زمینی متوسط: 2عدد(1000تومان)
پیاز متوسط: یک عدد
سیر تازه: 2حبه
رب گوجه‌فرنگی: 2قاشق غذاخوری(1000تومان)
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه: به میزان دلخواه
روغن: به میزان لازم
آب لیموترش تازه: به میزان لازم

طرز تهیه:

دل و جگر را خردکرده، شسته و در آبکش می‌ریزیم. پیاز و سیر را پوست‌کنده، خردکرده و در قابلمه مناسبی ریخته و با کمی روغن سرخ می‌کنیم. سپس ادویه و زردچوبه را به آنها اضافه‌کرده و تفت می‌دهیم. فلفل‌دلمه‌ای رنگی را هم خرد و اضافه کرده و به تفت‌دادن ادامه می‌دهیم.

بعد از کمی نرم‌شدن فلفل‌دلمه‌ای، قارچ را که از قبل شسته، خردکرده و در آبکش ریخته‌ایم به مواد اضافه‌کرده و تفت می‌دهیم.

در این مرحله رب گوجه‌فرنگی را اضافه‌کرده و بعد از کمی تفت‌دادن، دل و جگر، نمک و سیب‌زمینی پوست‌کنده و خرد‌شده را اضافه کرده و بعد از کمی مخلوط‌کردن در قابلمه گذاشته و حرارت را کم می‌کنیم تا مواد کامل بپزد، آب خوراک کم‌ شود و جا بیفتد.

در نهایت این غذای لذیذ و البته مغذی را در ظرف مناسبی ریخته و با آبلیموترش تازه مزه‌دار‌کرده و با نان تازه یا برنج سرو می‌کنیم.

نکات آشپزی:

به جای جگر مرغ می‌توان از جگر گوسفند هم استفاده کرد اما به خاطر کمبود زمان جگر مرغ زودتر می‌پزد.
به‌جای رب گوجه‌فرنگی می‌توان از رب‌انار هم استفاده کرد که در این‌صورت در انتها نباید روی خوراک آب لیموترش بریزیم.

ضمیمه چادیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها