به گزارش جام جم آنلاین یه نقل از ایران کوک ، انواع دیگر پنکیک مانند پنکیک نوتلا، پنکیک دارچینی، پنکیک خرما و پنکیک مراکشی برای روزهای تعطیل خوب هستند که فرصت کافی برای آشپزی دارید.

مواد لازم پنکیک آلمانی
تخم مرغ بزرگ |
3 عدد |
شیر |
1/2 پیمانه |
آرد الک شده |
1/2 پیمانه |
شکر |
1 قاشق غذاخوری |
نمک |
1/4 قاشق چایخوری |
اسانس وانیل |
1/2 قاشق چایخوری |
کره ذوب شده |
3 قاشق غذاخوری |
میوه تازه برش خورده |
به میزان لازم برای تزئین |
خامه زده شده و پودر شکر |
برای تزئین |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
طرز تهیه پنکیک آلمانی
- برای تهیه پنکیک آلمانی ابتدا باید فر را از قبل گرم کنید. پس فر را روشن کنید و در دمای 450 درجه فارنهایت یا 230 سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
- یک کاسه ی متوسط برای ترکیب کردن مواد بردارید. تخم مرغ ها را در کاسه بشکنید و خوب هم بزنید.
- به آرامی شیر را به تخم مرغ اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا حدی که تمام شیر و تخم مرغ خوب مخلوط شده و مایعی روان و یک دست حاصل شود.
- آرد را الک کنید و به همراه شکر و نمک به مخلوط تخم مرغ و شیر، اضافه کنید.
- مواد را با هم هم بزنید. هم زدن را تا حدی ادامه دهید که هیچ گلوله ی آردی باقی نماند و مایع یک دست شود.
- اسانس وانیل را به مواد پنکیک آلمانی اضافه کنید و بهم بزنید. سپس کاسه را در کناری بگذارید.
- یک ماهیتابه بردارید و کره را در آن قرار دهید. ماهیتابه را روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شود. وقتی کره کاملا ذوب شد، به آرامی ماهیتابه را بچرخانید تا کره ی ذوب شده تمام کف و کناره های ماهیتابه را بپوشاند. سپس آرام آرام خمیر پنکیک را در ماهیتابه بریزید.
- ماهیتابه را در فر قرار دهید و حدود 15 دقیقه صبر کنید تا لبه های پنکیک طلایی رنگ شود. ماهیتابه را از فر خارج کنید و در ظرف سرو قرار دهید. با پودر شکر، خامه فرم گرفته و میوه تازه، پنکیک آلمانی را تزیین کرده و نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.