کد خبر: ۱۲۷۷۴۰۰

به گزاش جام جم آنلاین به نقل از ستاره ،خمیر پیراشکی مرغ، همانند سایر پیراشکی‌ها تهیه می‌شود، اما محتویات آن از مرغ، فلفل دلمه‌ای، قارچ و پنیر پیتزا تشکیل شده است. این پیراشکی را می‌توان در فر یا روی حرارت اجاق گاز تهیه کرد.

طرز تهیه پیراشکی مرغ

مواد لازم پیراشکی مرغ

 

فیله مرغ

300 گرم

قارچ

250 گرم

پیاز

یک عدد

فلفل دلمه ای خرد شده

نصف لیوان

پنیر پیتزا

150 گرم

سس قرمز تند

2 قاشق سوپخوری

پودر خمیر ترش فوری

یک قاشق مرباخوری

تخم مرغ

2 عدد

شکر

یک قاشق چایخوری

شیر

یک لیوان

روغن مایع یا روغن زیتون

نصف لیوان

نمک برای عمل آوردن خمیر ترش

یک قاشق چایخوری

سیاه دانه یا کنجد برای تزیین

به میزان لازم

آرد، نمک، فلفل، پودر سیر، زردچوبه و ادویه کاری

به میزان لازم

 

طرز تهیه پیراشکی مرغ

 

  1. قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید.
  2. در یک قابلمه آب را به جوش آورید، یک قاشق سوپخوری آبلیمو به آن اضافه کنید و قارچ‌ها را برای چند دقیقه در آن قرار دهید. سپس در آبکش ریخته و بلافاصله روی آن مقداری اب سرد بریزید تا قارچ‌ها سرد شوند.
  3. فیله مرغ را نگینی خرد کرده و بشویید. در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
  4. پیازهار ا نگینی ریز خرد کنید.
  5. پیاز و فیله مرغ را در مقداری روغن تفت دهید تا پیاز طلایی شود و تکه‌های مرغ نیز تغییر رنگ دهد و بپزد. در حین تفت دادن مرغ و پیاز، به آن فلفل، پودر سیر، زردچوبه و ادویه کاری را اضافه کنید.
  6. قارچ را به مواد اضافه کنید تا سرخ شود و سپس فلفل دلمه ای خرد شده و نمک را نیز به مایه اضافه کنید. مواد میانی آماده است و می توانید آن را از روی حرارت بردارید.
  7. پس از آنکه خمیر استراحت و افزایش حجم پیدا کرد، روی یک سطح مقداری آرد بپاشید و خمیر را باز کنید تا قطر آن به نیم سانتیمتر برسد.
  8. سپس خمیر را به صورت دایره برش بزنید.
  9. قطر دایره را در نظر بگیرید و مقداری از مایه میانی و اندکی سس قرمز تند را در نصف دایره قرار دهید.
  10. کمی پنیر پیتزا روی مواد میانی بریزید.
  11. سپس طرف دیگر دایره را روی مواد تا بزنید و لبه های آن را با دست یا چنگال فشاردهیدتابهمبچسبند.
  12. زرده تخم مرغ دیگری که داشتید را جدا کنید و بهم بزنید تا از حالت لختگی دربیاید. سپس مقداری از آن را با قلمو روی پیراشکی‌ها بزنید و اندکی سیاه دانه یا کنجد روی آن بپاشید
  13. کف یک سینی فر را چرب کنید و پیراشکی‌های را در آن قرار دهید.
  14. فر را از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  15. در یک ظرف مقداری آب بریزید و کف فر قرار دهید.
  16. سپس سینی فر را به مدت ۲۵ الی ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا سطح آن‌ها طلایی شده و بپزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.

 

برچسب ها: پیراشکی مرغ آشپزی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها