طرز تهیه یک شیرینی ساده و خوشمزه خانگی

طرز تهیه شیرینی اتابکی

شیرینی اتابکی مدت ماندگاری طولانی دارد. میتوانید شیرینی را در ظرف دردار چیده و مدت یک ماه در جای خنک یا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. این شیرینی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های خانگی، شیرینی اتابکی است.
کد خبر: ۱۲۷۶۰۸۷

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، شیرینی اتابکی یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی استان قزوین هست. از مزایای این شیرینی این است که طعمش خیلی شیرین نیست. این شیرینی را به مدت طولانی می توانید نگهداری کنید.

طرز تهیه شیرینی اتابکی

مواد لازم برای تهیه شیرینی اتابکی

 

روغن 125گرم
آرد سفید 125گرم
پودر قند 125گرم
زرده تخم مرغ 1عدد
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1/2 قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ 1 قاشق چایخوری
آرد برنج 125 گرم

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

 

طرز تهیه شیرینی اتابکی

  • الک کردن آرد

برای تهیه این شیرینی مواد اولیه باید به دمای محیط برسند، بنابراین مواد را یک ساعت قبل از تهیه شیرینی داخل محیط آشپزخانه قرار دهید. پودر قند و آردها را جداگانه الک کنید و کنار بگذارید.

  • آماده کردن خمیر شیرینی

روغن و پودر قند را داخل یک کاسه ریخته و با یک قاشق کاملا مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ را به آن اضافه کرده و مجدد هم بزنید. ابتدا آرد برنج را روی مواد ریخته و مخلوط کنید، سپس آرد سفید را کم کم اضافه کرده و ورز دهید. آرد سفید را تاجایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را آرام ورز دهید تا منسجم شود، مراقب باشید که به روغن نیفتد.

  • تقسیم کردن خمیر

پس از اینکه خمیر آماده شد، آن را به سه قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت پودر هل اضافه کنید و داخل یک کیسه فریزر بگذارید. به یک قسمت دیگر زعفران اضافه کرده و آن را نیز داخل کیسه فریزر قرار دهید. به قسمت سوم نیز پودر کاکائو الک شده را اضافه کرده و هر سه قسمت خمیر را توی محیط خنک و یا یخچال به مدت 8 تا 12 ساعت بگذارید تا استراحت کنند.

  • قالب زدن خمیر

خمیر ها را به صورت جداگانه بین دو عدد کیسه فریزر باز کنید و با هر طرحی که دوست داشتید قالب بزنید. قطر خمیر به علاقه شما بستگی دارد. داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی ها را روی آن بچینید و داخل فری که از قبل روی حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید. 15 تا 20 دقیقه زمان دهید تا شیرینی های اتابکی شما آماده شوند.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها