طرز تهیه:
در یک قابلمه مناسب آب و نمک ریخته و آن را بجوشانید. بعد کلم بروکلی را در آن بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه بجوشانید. سپس آن را در سبد ریخته و آب آن را صاف کنید. آرد و نمک را 2 الی 3 بار الک کنید. تخممرغها را در ظرفی بشکنید.
شیر یا آب مرغ را افزوده وکمکم آرد را به آنها اضافه کنید و با چنگال خوب به هم بزنید تا کف کند. در این مرحله، سیر رنده شده و پنیر پیتزا و فلفل و زردچوبه و آبلیمو را به مواد افزوده و در نهایت کلمهای پخته شده را با پشت چنگال خرد کنید و با مواد کوکو مخلوط نمایید.
در صورت تمایل دو قاشق زعفران آب کرده را هم بیفزایید. روغن را در ماهیتابه ریخته و آن را داغ کنید. از مواد با قاشق بردارید و در روغن داغ ریخته و مانند کتلت سرخ کرده و برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ نمایید.
آنها را در ظرف مناسب چیده و اطراف آنها را با چند برش گوجه فرنگی و لیموی تازه و زیتون تزئین کرده و با نان سنگک تازه میل کنید.
چاردیواری
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد