jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۹۹۱۳۰   ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۵  |  ۰۶:۴۵

مواد لازم: جگر سفید و دل و قلوه گوسفند: نیم کیلو جگر سیاه: نیم کیلو پیاز: 3 تا 4 عدد سیب زمینی نگینی و سرخ شده: 3 عدد رب انار و رب گوجه: از هر کدام 1 قاشق غذاخوری قرقوروت: 1 قاشق غذاخوری پر نمک و فلفل و گلپر: به اندازه لاز

طرز تهیه جغور بغور

 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه رب انار خانگی

 

طرز تهیه:

جگر سفید را به همراه دل و قلوه خرد و با یک پیاز سرخ کنید، 3 لیوان آب را روی آن بریزید وبا نمک و فلفل کمی زنجبیل آن را بپزید وصبر کنید تا آب آن تبخیر شود. چون دیر پز است، زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد. پس اجازه دهید تا به آرامی و با حرارت ملایم پخته شود.

جگر سیاه را هم خرد کنید و در یک ماهیتابه مناسب پیاز داغ فراوان درست کنید و دل و قوه و جگر سفید پخته شده را به پیاز سرخ شده افزوده و آنها را هم خوب سرخ کنید.

جگر سیاه، نیاز به پخت زیاد ندارد. 2 الی 4 دقیقه با مواد سرخ شده، فقط تفت دهید و نمک و قرقروت و رب‌ها را به آن اضافه کرده و سریع از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بریزید و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و چند برگ نعنا و جعفری تزئین و میل کنید.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
قرارگاه آگاهی و امید

قرارگاه آگاهی و امید

موضوع ترویج، تبلیغ و پراكندن امید، موضوعی است كه رهبر معظم انقلاب در برهه‌های مختلف زمانی به آن تاكید كردند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها