مواد اولیه :
طرز تهیه:
1.ابتدا سینه مرغ رابا پیاز و کمی ادویه و نمک بپزید. بعد آنرا ریزریز کرده و قارچ را هم شسته وریزریزکنید و هر دو ر ابا هم تفت دهید به آن کمی ادویه و نمک وفلفل و رب گوجه و ادویه پیتزا یا آویشن اضافه کنید.
2.حال نان ها رابه سه قسمت برش دهید و آنها را طوری خالی کنید که مقداری نان ته آن بماند تا بعدا مواد از درونش نریزد حالا مواد گوشتی پنیرپیتزا و فلفل دلمه ای خردشده را کنار دستتان بگذارید و کمی پنیر پیتزا ته نان بریزید و بعد کمی از موادگوشتی و سپس فلفل و دوباره روی آنرا پنیر بریزید و این کار را ادامه دهیدتا نانها پر شوند و در آخر روی مواد را باپنیر بپوشانید و کمی ادویه پیتزا یا آویشن بپاشید.
3. نانهای پرشده را به طورعمودی کنار هم در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده بادمای 180 تا200 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانیکه پنیرطلایی شود.
4.کسانی که فر ندارند در اون توست بپزند بادمای 250 درجه به مدت 5 دقیقه طول میکشد به همین خاطر توصیه اکید داریم که کنار فر بمونید چون خیلی سریع آماده میشود وخیلی هم خوشمزه است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
كلاس هشتم :)