jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۷۸۰۰۳   ۱۳ بهمن ۱۳۹۴  |  ۰۳:۳۰

مواد لازم: برنج: 2 لیوان، سبزی آش: 700 گرم خرد شده، فلفل تند: چند عدد خرد شده، لپه: دوسوم لیوان، آب زرشک: 2 لیوان، نمک و زرد‌چوبه: به میزان لازم، پیاز داغ: 3 قاشق غذا‌خوری، نعنا داغ: به میزان لازم و گلپر: به میزان لازم

طرز تهیه آش زرشک

طرز تهیه:

ابتدا برنج و لپه را از قبل بشویید و خیس کنید و 4 تا 5 لیوان آب روی آنها بریزید و بپزید. سبزی را خرد کرده و به آش اضافه کنید.

پیاز را سرخ کرده و همراه نمک و زرد‌چوبه و کمی گلپر به آش افزوده و بگذارید آش پخته و تقریبا سفت شده و جا بیفتد.

بعد آن را از روی حرارت بردارید و آب زرشک را در آش ریخته و در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با گلپر، نعنا داغ و کمی زرشک سرخ شده تزئین کنید و میل کنید.

لازم به ذکر است که می‌توانید آب زرشک را هم در این آش بریزید.

چاردیواری

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
چالش ایجاد شغل برای نخبگان

چالش ایجاد شغل برای نخبگان

مسائل مربوط به نخبگان از سال‌ها قبل مورد توجه من بود، به طوری که از سال ۱۳۸۰ به صورت جدی وارد این بحث شدم و دغدغه‌هایم را پیگیری کردم. علت اصلی‌اش هم این بود که در نمایشگاهی مطلع شدم از۱۵۰ دانش‌آموز المپیادی کشور، حدود ۹۰ نفرشان به خارج کشور مهاجرت کرده‌اند. این موضوع باعث شد تا من نظریه مهاجرت ژن‌ها را مطرح کنم و در مقاله‌ای به آن بپردازم.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها