بیشتر بخوانید : برای خواندن آموزش طرز تهیه پیراشکی بازاری کلیک کنید.
طرز تهیه:
ابتدا سفیده و زرده تخم را جدا کنید. سفیده را آنقدر بزنید تا کف کرده و سفت شود و از حالت مایع در آمده و با وارونه کردن ظرف، نریزد.
زردهها را هم در یک ظرف ریخته و با شکر و روغن آنقدر بزنید که به صورت کرم درآید. ماست و پوست لیمو را هم افزوده و خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و 2 تا 3 بار الک کنید و کم کمبه مواد کیک بیفزایید. در نهایت سفیده را هم اضافه کنید و به آرامی از یک جهت هم بزنید.
این کار باعث میشود کیک پف کرده و پوک شود. قالب کیک را چرب کرده و آرد پاشی کنید و مواد کیک را درون قالب ریخته و مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
کیک را از فر بیرون آورده و برش بزنید و با شیر یا چای میل کنید.
چاردیواری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد
آمار و ارقام از درخشش قایقرانان برای حضور در پاریس خبر میدهد
واقعا دستورش دقیقه