طرز تهیه:
سر و ته لوبیا را بگیرید. آنها را بشویید و بپزید. بعد آب آن را صاف کرده و صبر کنید تا آب آنها کاملا گرفته شود.
لوبیا را در غذاساز بریزید و له کنید و در ظرف گودی بریزید و تخممرغ و نانهای خرد شده و زرشک و گردو، فلفل و نمک و زرد چوبه را به آن اضافه و با دست مخلوط کنید و کمی ورز داده تا چسبنده شده و بتوان آن را در دست به صورت گرد شکل داد.
اگر مقداری پنیر پارمزان به مواد بیفزایید، چسبندگی آن بیشتر و طعم لذیذتری به کوفته شما میدهد. روغن را در یک ظرف گود بریزید و بگذارید داغ شود.
از مواد گلولههایی به اندازه یک گردو درست کنید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید و با سس مورد نظر میل کنید. این کوفتهها را میتوانید به عنوان پیش غذا یا کنار مرغ یا کتلت چیده و با چند برش لیمو تزئین و میل کنید.
چاردیواری
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد