طرز تهیه:
سر و ته لوبیا را بگیرید. آنها را بشویید و بپزید. بعد آب آن را صاف کرده و صبر کنید تا آب آنها کاملا گرفته شود.
لوبیا را در غذاساز بریزید و له کنید و در ظرف گودی بریزید و تخممرغ و نانهای خرد شده و زرشک و گردو، فلفل و نمک و زرد چوبه را به آن اضافه و با دست مخلوط کنید و کمی ورز داده تا چسبنده شده و بتوان آن را در دست به صورت گرد شکل داد.
اگر مقداری پنیر پارمزان به مواد بیفزایید، چسبندگی آن بیشتر و طعم لذیذتری به کوفته شما میدهد. روغن را در یک ظرف گود بریزید و بگذارید داغ شود.
از مواد گلولههایی به اندازه یک گردو درست کنید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید و با سس مورد نظر میل کنید. این کوفتهها را میتوانید به عنوان پیش غذا یا کنار مرغ یا کتلت چیده و با چند برش لیمو تزئین و میل کنید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان