مواد لازم: لوبیا سبز: 300 گرم ، تخم‌مرغ: یک عدد، تکه‌های نان باگت خرد شده: 50 گرم ، زرشک: 2 قاشق غذاخوری، گردوی خرد شده: 3 قاشق غذاخوری ، نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن: به میزان لازم ، پنیر پارمیزان: در صورت تمایل: 50 گرم
کد خبر: ۸۶۹۶۶۶
طرز تهیه کوفته لوبیا سبز

طرز تهیه:

سر و ته لوبیا را بگیرید. آنها را بشویید و بپزید. بعد آب آن را صاف کرده و صبر کنید تا آب آنها کاملا گرفته شود.

لوبیا را در غذاساز بریزید و له کنید و در ظرف گودی بریزید و تخم‌مرغ و نان‌های خرد شده و زرشک و گردو، فلفل و نمک و زرد چوبه را به آن اضافه و با دست مخلوط کنید و کمی ورز داده تا چسبنده شده و بتوان آن را در دست به صورت گرد شکل داد.

اگر مقداری پنیر پارمزان به مواد بیفزایید، چسبندگی آن بیشتر و طعم لذیذتری به کوفته شما می‌دهد. روغن را در یک ظرف گود بریزید و بگذارید داغ شود.

از مواد گلوله‌هایی به اندازه یک گردو درست کنید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید و با سس مورد نظر میل کنید. این کوفته‌ها را می‌توانید به عنوان پیش غذا یا کنار مرغ یا کتلت چیده و با چند برش لیمو تزئین و میل کنید.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها