طرز تهیه: ابتدا لوبیا را پاک کرده و خرد کنید و با یک لیوان آب بپزید. وقتی آب آن کاملا تبخیر شد، مقداری روغن به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی سرخ شود.
پیاز سرخ شده را هم اضافه کنید و بعد گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید. رب و ادویه و نمک را هم با مواد مخلوط کنید.
برنج را بشویید و با 4 لیوان آب به آنها اضافه کنید و بجوشانید تا آب آن کشیده شده و زعفران را روی پلو بریزید و آن را دم بگذارید. اگر لوبیا پلو را با روغن جامد محلی و چربتر بپزید، تهدیگ آن بسیار خوشمزه و لذیذ خواهد شد. لوبیا پلو را با ترشی لیته یا سالاد شیرازی نوش جان فرمایید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: