طرز تهیه: ابتدا لوبیا را پاک کرده و خرد کنید و با یک لیوان آب بپزید. وقتی آب آن کاملا تبخیر شد، مقداری روغن به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی سرخ شود.
پیاز سرخ شده را هم اضافه کنید و بعد گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید. رب و ادویه و نمک را هم با مواد مخلوط کنید.
برنج را بشویید و با 4 لیوان آب به آنها اضافه کنید و بجوشانید تا آب آن کشیده شده و زعفران را روی پلو بریزید و آن را دم بگذارید. اگر لوبیا پلو را با روغن جامد محلی و چربتر بپزید، تهدیگ آن بسیار خوشمزه و لذیذ خواهد شد. لوبیا پلو را با ترشی لیته یا سالاد شیرازی نوش جان فرمایید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد