مواد لازم برای 4 نفر
طرز تهیه:
1. ابتدا فیلههای مرغ را آغشته به نمک و فلفل کرده، سرخ کنید. بعد از خوب سرخ شدن آنها را بهصورت تکههای یک سانتی خرد کنید.
2. در این میان در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با کمی نمک و روغن داخل آن بریزید و صبر کنید تا نرم شود. بعد آن را آبکشی کنید.
3. در یک کاسه سس فرانسوی، سس ماست و سس خردل را همراه با آبلیمو بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا سس سالاد آماده شود. حالا سس را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
4. اسفناجها را بعد از شستوشو در سبدی بریزید تا کاملا خشک شوند، سپس آنها را کمی خرد کنید. اسفناج خرد شده را همراه بادام هندی خرد شده، پاستا و تکههای مرغ داخل یک ظرف مناسب بریزید. گوجهها را هم از وسط نصف کنید. آنها را هم داخل ظرف بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید.
5. موقع سرو، سس را روی سالاد بریزید و بهآرامی هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.(مجله آشپزی مثبت)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم