jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۶۶۴۰۵   ۰۱ دی ۱۳۹۴  |  ۱۲:۳۹

مواد لازم: ماهی بدون استخوان یا میگو ساطوری شده: 300 گرم ، سیر رنده شده: 3 عدد ، زنجبیل رنده شده: یک قاشق مربا‌خوری ، تخم‌مرغ: یک عدد ، پودر سوخاری: 2 لیوان، فلفل، نمک، زردچوبه و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه ماهی توپکی

طرز تهیه:

ماهی بدون استخوان یا میگو را ساطوری کنید و در یک ظرف گود بریزید.

تخم‌مرغ را به همراه زنجبیل و سیر رنده شده و یک لیوان پودر سوخاری، فلفل، نمک و زردچوبه به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و ورز دهید تا منسجم و چسبنده شود و بعد با دست گلوله‌هایی به اندازه یک گردوی کوچک درست کنید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

توپک‌های سرخ شده را در دیس چیده و اطراف آنها را با چند برگ کاهو، زیتون، خیار شور و چند برش حلقه‌ای لیمو ترش یا نارنج تزئین کرده و میل کنید.

چاردیواری

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
دانشجو همیشه عدالتخواه بوده است

دانشجو همیشه عدالتخواه بوده است

افتخارم این است که همیشه دانشجو بوده و هستم و خواهم بود. تا بوده دانشجو همیشه و در همه جهان فرهیخته، وطن‌دوست و عدالت‌طلب بوده است.

آن 18 نفر در گوانتانامو

آن 18 نفر در گوانتانامو

ترم اول دانشجویی من در خوابگاه خصوصی گذشت، خوابگاهی که از خیلی جهات مثل تمام خوابگاه‌های دیگر بود.

گفتگو

بیشتر
پیش از نبرد با سرطان

اهمیت حفظ توان باروری بیمار پیش از درمان سرطان را در گفت‌وگو با متخصصان مرکز درمان ناباروری ابن‌ سینا بررسی کرده‌ایم

پیش از نبرد با سرطان

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها