مواد لازم: ماهی: 4 تا 6 برش اندازه کف دست ، تمبر هندی: یک بسته ، سیر: نصف بوته ، گشنیز: 400 گرم ، شنبلیله: 100 گرم ، فلفل تند: قرمز و سیاه از هر کدام یک قاشق چایخوری ، روغن، نمک و زردچوبه: به میزان لازم
کد خبر: ۸۶۶۴۰۲
طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه:

ابتدا گشنیز و شنبلیله را پس از شستن، خرد کرده و سیر را هم رنده کنید. آنها را خوب سرخ کنید و نمک ، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و بپزید.

تمبر هندی را با 2 لیوان آب خیس کنید و با دست آن را چنگ بزنید و بعد آن را صاف کنید و به سبزی در حال پخت افزوده و بگذارید بجوشد تا خورش به روغن بیفتد.

بعد از به روغن افتادن سبزی تکه‌های ماهی را به خورش اضافه کنید. حدود 10 تا 15 دقیقه برای پخت ماهی کافی است.

این خورش از غذا‌های سنتی جنوب ایران بوده و بسیار لذیذ است. برای تهیه این خورش، از هر نوع ماهی می‌توان استفاده کرد، ولی ترجیحا ماهی شیر و حلوا که گوشت منسجم‌تری دارند، بهتر است.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها