طرز تهیه:
ابتدا گشنیز و شنبلیله را پس از شستن، خرد کرده و سیر را هم رنده کنید. آنها را خوب سرخ کنید و نمک ، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و بپزید.
تمبر هندی را با 2 لیوان آب خیس کنید و با دست آن را چنگ بزنید و بعد آن را صاف کنید و به سبزی در حال پخت افزوده و بگذارید بجوشد تا خورش به روغن بیفتد.
بعد از به روغن افتادن سبزی تکههای ماهی را به خورش اضافه کنید. حدود 10 تا 15 دقیقه برای پخت ماهی کافی است.
این خورش از غذاهای سنتی جنوب ایران بوده و بسیار لذیذ است. برای تهیه این خورش، از هر نوع ماهی میتوان استفاده کرد، ولی ترجیحا ماهی شیر و حلوا که گوشت منسجمتری دارند، بهتر است.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم