طرز تهیه:
ابتدا گل کلم را به قطعههای منظم گلبرش بزنید و با مقداری آب و نمک بپزید. دقت کنید خیلی له نشود.
در یک ظرف گود، تخممرغها را بشکنید و با شیر و آرد و نمک و زردچوبه خوب مخلوط کنید. گل کلمها را بعد از پختن، در سبد بریزید تا آب آنها گرفته شود.
روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. گل کلمها را در سس آماده شده بزنید و در روغن فراوان سرخ کرده و در دیس چیده و میل کنید.
چاردیواری
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد