طرز تهیه: شکلات را به روش بنماری و روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید. گردوها را با خرما چرخ کنید.
دارچین را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
دست خود را چرب کرده و از مواد به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و کف دست، آن را باز کنید.
یک عدد مغز فندق وسط آن بگذارید و آن را گرد کنید و به شکل توپکهای کوچک در آورده و در شکلات آب کرده فرو کنید و با مهارت نصف آنها را در پودر نارگیل بغلتانید و به این ترتیب، شکلاتها ی دو رنگ تهیه کنید و در ظرف مناسب چیده و از عزیزان خود پذیرایی کنید.
چاردیواری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد