نقشه جادویی

علاقه‌مندان مجموعه داستان‌های هری پاتر به یاد می‌آورند که در داستان این کتاب نقشه‌ای وجود داشت که موقعیت افراد و حتی راه رفتن‌شان را در هر اتاق و بخش از ساختمان نشان می‌داد.
کد خبر: ۸۶۱۱۵۱
نقشه جادویی

اکنون گجتی به نام XANDEM HOME ساخته شده که تخیل داستان هری پاتر را به واقعیت تبدیل کرده است.

این سیستم از مجموعه‌ای از گجت‌ها با نام «ناد» تشکیل شده که باید چند نمونه از آن را در هر گوشه از خانه نصب کرد.

این گجت‌ها با ارسال امواج رادیویی شبکه‌ای را تشکیل می‌دهند که اگر انسانی درون آن شبکه حرکت کند، نظم شبکه به هم می‌خورد و در نتیجه مکان و موقعیت فرد تشخیص داده می‌شود.

در نهایت این اطلاعات به گوشی هوشمند ارسال شده و می‌توان با تلفن مشاهده کرد چند نفر و در چه نقطه‌ای از خانه قرار دارند.

ضمیمه کلیک

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها