طرز تهیه:
1. ابتدا بادمجانها را خوب بشویید سپس آنها را بهصورت حلقهای برش دهید و هرکدام از حلقهها را هم از وسط به دو نیم کرده، آنها را در یک سبد مناسب بریزید،روی آنها نمک بپاشید و حدود 30 دقیقه صبر کنید تا تلخی بادمجان گرفته شود سپس آنها را آبکشی کنید و در سبدی بریزید تا آبشان گرفته شود.
2. دریک کاسه مناسب تخممرغها و روغنزیتون را خوب باهم مخلوطکنید سپس پیاز،جعفری،نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را باهم مخلوطکنید. حالا فلفل دلمهایهای رنگی و تکههای بادمجان را هم به مواد اضافه کرده و دوباره مواد را خوب باهم مخلوطکنید.در انتها آرد را به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد بهخوبی باهم مخلوط شوند.
3. یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن بریزید. اکنون مواد کوکو را داخل تابه ریخته و آن را با پشت قاشق کاملاًپخشکنید و صبر کنید تا یکطرف کوکو کاملاً سرخ شود. کوکو را برش داده و هر برش را برگردانید تا آنطرف کوکو هم برشته شود سپس آن را سرو کنید.
فوت و فن
اگر بادمجان با پوست دوست ندارید میتوانید بادمجانها را پوست گرفته و در کوکو بریزید.(آشپزی مثبت)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم