طرز تهیه:
1. ابتدا بادمجانها را خوب بشویید سپس آنها را بهصورت حلقهای برش دهید و هرکدام از حلقهها را هم از وسط به دو نیم کرده، آنها را در یک سبد مناسب بریزید،روی آنها نمک بپاشید و حدود 30 دقیقه صبر کنید تا تلخی بادمجان گرفته شود سپس آنها را آبکشی کنید و در سبدی بریزید تا آبشان گرفته شود.
2. دریک کاسه مناسب تخممرغها و روغنزیتون را خوب باهم مخلوطکنید سپس پیاز،جعفری،نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را باهم مخلوطکنید. حالا فلفل دلمهایهای رنگی و تکههای بادمجان را هم به مواد اضافه کرده و دوباره مواد را خوب باهم مخلوطکنید.در انتها آرد را به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد بهخوبی باهم مخلوط شوند.
3. یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن بریزید. اکنون مواد کوکو را داخل تابه ریخته و آن را با پشت قاشق کاملاًپخشکنید و صبر کنید تا یکطرف کوکو کاملاً سرخ شود. کوکو را برش داده و هر برش را برگردانید تا آنطرف کوکو هم برشته شود سپس آن را سرو کنید.
فوت و فن
اگر بادمجان با پوست دوست ندارید میتوانید بادمجانها را پوست گرفته و در کوکو بریزید.(آشپزی مثبت)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: