طرز تهیه:
ابتدا ۲۵۰ گرم از شکلات ها، کره، پودر اسپرسو را در یک کاسه روی بخار قرار دهید و اجازه دهید تا شکلات ها آب شوند و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. شکلات آب شده را اضافه کنید. مخلوط آرد را روی آنها بریزید و ۵۰ گرم شکلات باقیمانده را هم اضافه کنید و بازهم به مخلوط کردن ادامه دهید تا خمیر نرم و یکدست شود. روی خمیر را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید در یخچال ۱ ساعت بماند. (یا اگر شب درستش کردید بگذارید شب تا صبح بمونه)
در آخر هم فر را تا دمای ۱۶۰ درجه گرم کنید کنید و خمیر را به صورتی که دوست دارید شکل دهید و روی سینی که از قبل با کاغذ پوشانده شده بپینید. بین کلوچه ها باید ۲ سانت فاصله باشد. کلوچه ها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تازمانی که روی انها کمی خشک بشه و ترک بخوره، سپس از داخل فر خارج کنید و کمی نمک دریا روی آن بپاشید (اگر دوست ندارید می تونید نمک استفاه نکنید) و بگذارید ۵ دقیقه خنک شوند.(برترینها)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد