jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۲۰۷۸۸   ۰۶ مرداد ۱۳۹۴  |  ۱۰:۱۷

مواد لازم: آرد: 700 گرم ، شیر: یک لیوان ، پودر خمیر مایه: 2 قاشق غذا‌خوری ، تخم‌مرغ: 2 عدد ، شکر: 2 تا 3 قاشق غذا‌خوری ، روغن جامد یا مارگارین: 300 گرم ، نمک: کمی ، روغن مایع: یک فنجان ، دارچین و کشمش: به میزان لازم

نان رولی و دارچین

طرز تهیه: ابتدا شیر را در ظرفی ریخته و بعد روغن مایع، شکر، تخم‌مرغ و نمک را هم اضافه کنید و خوب به هم بزنید. آرد و پودر خمیر ترش را به آن افزوده و مخلوط کنید تا خمیری منسجم، حاصل شود. خمیر را گلوله کرده در ظرفی بگذارید و به آن 15 دقیقه استراحت دهید. سپس روی خمیر را به شکل بعلاوه با یک چاقو برش بزنید وروغن یا مارگارین را وسط آن گذاشته و دوباره خمیر را ببندید و این بار با وردنه خمیر را باز کنید تا مارگارین به همه جای خمیر، یکنواخت پخش شود. بعد خمیر را سه تا چهار لا تا کنید و روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه دیگر به آن استراحت دهید. مجددا خمیر را جمع کنید و با وردنه آن را باز کنید و این‌بار پنج لایه تا کنید و 15 دقیقه دیگر استراحت دهید. در این مرحله برای آخرین بار خمیر را جمع کنید و با وردنه باز کرده و ده لا تا کنید و بعد از چند دقیقه دیگر کاملا خمیر را باز کرده و روی آن را دارچین و کشمش و در صورت تمایل کمی گردو بریزید. سپس خمیر را لوله کرده و روی آن را زرده تخم‌مرغ و زعفران زده و برش حلقه‌ای بزنید و در سینی فر چیده و به مدت 35 تا 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی‌گراد در فر از قبل گرم شده بگذارید و این نان بسیار سبک و خوشمزه را بپزید. پس از خنک شدن از فر بیرون آورده و با چای یا شیر میل کنید.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
چالش ایجاد شغل برای نخبگان

چالش ایجاد شغل برای نخبگان

مسائل مربوط به نخبگان از سال‌ها قبل مورد توجه من بود، به طوری که از سال ۱۳۸۰ به صورت جدی وارد این بحث شدم و دغدغه‌هایم را پیگیری کردم. علت اصلی‌اش هم این بود که در نمایشگاهی مطلع شدم از۱۵۰ دانش‌آموز المپیادی کشور، حدود ۹۰ نفرشان به خارج کشور مهاجرت کرده‌اند. این موضوع باعث شد تا من نظریه مهاجرت ژن‌ها را مطرح کنم و در مقاله‌ای به آن بپردازم.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها