طرز تهیه کوفته سوئدی:
جعفری را با آب سرد بشویید بعد از اینکه آب آن گرفته شد، آن را در خرد کن ریخته خرد کنید.
گوشت چرخ کرده را با جعفری مخلوط کنید.برنج را به صورت نیم پخت درست کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.فلفل دلمه و گوجه فرنگی را خرد کرده در خرد کن بریزید.سپس به مواد اضافه کنید.
به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.به کمک دست آن را ورز دهید.
چنانچه مواد شما چسبندگی لازم را ندارد به آن کمی آرد سوخاری اضافه کنید.سپس آن را به صورت گلوله درآورید و در آرد سوخاری بغلتانید.در اینجا کوفته های ما آماده برای سرخ شدن هستند.
یک ماهیتابه برداشته روغن سرخ کردنی درآن ریخته و بگذارید روغن داغ شود. کوفته را را در روغن داغ
سرخ کنید.وقتی یک سمت آن سرخ شد آن را به سمت دیگر چرخانده تا تمام سطح آن سرخ شود.
پس از سرخ شدن آنها را در ظرف توری شکل گذاشته تا روغن آن خارج شود.پیاز را خلالی خرد کرده سرخ کنید.سپس به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید
کمی آب به آن اضافه کنید تا رقیق شود و کمی نمک و فلفل به آن زده سپس بگذارید تا هم خامی رب
گوجه گرفته شود و هم آب آن تبخیر شود.
سپس کوفته ها را در ظرفی چیده سس آماده شده را روی آن بریزید.(آسمونی)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد