طرز تهیه:
این تافی ها را باید در قالب های مافین تهیه کنید.
در یک قابلمه کوچک ،شکر را با آب و سرکه مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر به خوبی حل شود.
ترکیب را به جوش آورید و بدون اینکه درب ظرف را قرار دهید ۱۰ دقیقه مواد را بجوشانید تا مواد به رنگ قهوه ایی طلایی در آید.
قابلمه را از روی حرارت بردارید.حالا مواد را درقالب های مافین بریزید و ۲ دقیقه منتظر بمانید تا کمی سفت شود.
حالا با نقل های رنگی آنرا بپوشانید.۱۰ دقیقه منتظر بمانید و سپس چنگال چوبی هارا در آن فرو ببرید.
صبر کنید تا تافی ها سفت شوند.آنها را در یخچال قرار ندهید .دمای اتاق برای سفت شدن تافی ها مناسب است.
این تافی های زیبا را به وسیله چوبهایشان در آورید و میل کنید.
(نیکو)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد