جام جم سرا:
مواد لازم برای خمیر شیرینی:
۱۲ قاشق مرباخوری کره بی نمک
۲ فنجان شکر قهوه ای
۱٫۲ کره بادام زمینی خامه ای
۲ عدد تخم مرغ، طبق دمای اتاق
۱ قاشق مرباخوری وانیل
۲ فنجان آرد
۱ فنجان جو
۲٫۵ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری نمک
۲ فنجان شکلات چیپسی
۱ فنجان کره بادام زمینی
۱ فنجان قطعه های تافی
طرز تهیه:
فر رو تا ۳۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
ظرف پخت را با کاغذ پوستی به ابعاد ۲۲ در ۳۳ بپوشونید.
کاراملها را باز کنید و همراه با کره و شیر غلیظ شده شیرین در ماهیتابه کوچکی قرار بدهید.
آن را روی شعله متوسط با حرارت کم قرار دهید و گهگاه تکان دهید تا زمانی که کارامل به طور کامل ذوب شده و مخلوط خوب و صاف شود.
کره خامه ای و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. کره بادام زمینی را اضافه کنید و به مخلوط کردن ادامه دهید.
تخم مرغ ها را در یک زمان اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ خوب مخلوط کنید.
وانیل را اضافه کنید.
آرد، جو، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
مخلوط آرد را به آرامی تکان دهید تا به خوبی ترکیب شوند.
شکلات چیپسی، کره بادام زمینی و تکه های تافی را به هم بزنید.
دو سوم خمیرتان را در کف تابه پخش کنید.
به آرامی مخلوط کارامل را به طور مساوی روی خمیر بریزید.
باقی مانده خمیر را با قاشق چایخوری روی آن بچکانید (حتما لازم نیست که کامل باشد).
بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بپزد و سپس اجازه دهید کاملا سرد شود و آن گاه آن را به برش هایی تقسیم کنید.(نوین زی)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد