طرز تهیه:
عدس را چند ساعت قبل از مصرف خیس کنید.
سیبزمینیها را خرد کرده و با هم در یک قابلمه بریزید و بپزید.
بعد از اینکه آب آن تمام شد از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن آنها را له کنید یا در غذاساز ریخته و میکس کنید.
آرد سوخاری، نمک و فلفل، پودر سیر و پیاز رندهشده و سه عدد از تخممرغها را با هم مخلوط کنید (به اندازهای آرد سوخاری بریزید که مواد به صورت کتلت در دست شکل بگیرد و برای اینکه به دست نچسبد، یا دستتان را مرطوب کنید یا به سفیده تخممرغ آغشته کنید).
در یک ماهیتابه روغن ریخته و بگذارید داغ شود.
از مواد کتلت به اندازه یک نارنگی بردارید و شکل داده و در روغن داغ سرخ کنید.
بعد از سرخ و آماده شدن کتلتها، آنها را در دیس بچینید و با خیارشور یا زیتون اطراف آن را تزئین کرده و میل کنید. (جام جم سرا/چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰