آموزش تهیه شیرینی و بیسکوئیت در خانه

طرز تهیه ۳ نوع شیرینی خانگی تمام‌عیار برای عید نوروز

آموزش شیرینی‌پزی

طرز تهیه شیرینی خانگی برای عید: باسلق گردویی

جام جم سرا: مواد لازم- نشاسته: یک لیوان، شکر: ۲ لیوان، آب: ۱/۵ لیوان، گلاب: نصف لیوان، گردو: به میزان لازم، پودر نارگیل: به میزان لازم، کره: ۵۰ گرم.
کد خبر: ۷۷۴۴۰۱

طرز تهیه شیرینی خانگی برای عید: باسلق گردویی

طرز تهیه:

برای تهیه این شیرینی خانگی در یک ظرف مناسب، آب و نشاسته را مخلوط کنید و بعد شکر را هم به آن افزوده و روی حرارت بگذارید. مرتب به هم بزنید تا ته نگیرد و قوام بیاید و سفت شود. گلاب را هم اضافه کنید. پس از چند جوش، از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. پودر نارگیل را روی سطحی صاف بریزید و مواد پخته شده را روی پودر نارگیل بریزید و پهن کنید و گردو‌ها را درسته یا نیمه روی مواد بگذارید و به آرامی آن را رول کنید. بگذارید خنک شده و سپس آن را برش بزنید. می‌توانید از مواد پخته شده به اندازه یک گردو بردارید و در دست باز کنید و گردو را میان آن بگذارید و دوباره آن را ببندید و به شکل توپک‌های گرد شکل دهید و در پودر نارگیل بغلتانید. باسلق یکی از پایه‌های آجیل شب چهارشنبه‌سوری است و شما می‌توانید براحتی آن را در منزل تهیه کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
سلنا
Australia
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۷
۰
۰
عالی بود . ممنون
نرم افزار موبایل
-
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۷
۰
۰
بسیار خوب نوشتید
نرم افزار موبایل
-
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۰
۰
۰
تشكر
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها