طرز تهیه:
برای تهیه این شیرینی خانگی در یک ظرف مناسب، آب و نشاسته را مخلوط کنید و بعد شکر را هم به آن افزوده و روی حرارت بگذارید. مرتب به هم بزنید تا ته نگیرد و قوام بیاید و سفت شود. گلاب را هم اضافه کنید. پس از چند جوش، از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. پودر نارگیل را روی سطحی صاف بریزید و مواد پخته شده را روی پودر نارگیل بریزید و پهن کنید و گردوها را درسته یا نیمه روی مواد بگذارید و به آرامی آن را رول کنید. بگذارید خنک شده و سپس آن را برش بزنید. میتوانید از مواد پخته شده به اندازه یک گردو بردارید و در دست باز کنید و گردو را میان آن بگذارید و دوباره آن را ببندید و به شکل توپکهای گرد شکل دهید و در پودر نارگیل بغلتانید. باسلق یکی از پایههای آجیل شب چهارشنبهسوری است و شما میتوانید براحتی آن را در منزل تهیه کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم