طرز تهیه:
برای تهیه این شیرینی خانگی در یک ظرف مناسب، آب و نشاسته را مخلوط کنید و بعد شکر را هم به آن افزوده و روی حرارت بگذارید. مرتب به هم بزنید تا ته نگیرد و قوام بیاید و سفت شود. گلاب را هم اضافه کنید. پس از چند جوش، از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. پودر نارگیل را روی سطحی صاف بریزید و مواد پخته شده را روی پودر نارگیل بریزید و پهن کنید و گردوها را درسته یا نیمه روی مواد بگذارید و به آرامی آن را رول کنید. بگذارید خنک شده و سپس آن را برش بزنید. میتوانید از مواد پخته شده به اندازه یک گردو بردارید و در دست باز کنید و گردو را میان آن بگذارید و دوباره آن را ببندید و به شکل توپکهای گرد شکل دهید و در پودر نارگیل بغلتانید. باسلق یکی از پایههای آجیل شب چهارشنبهسوری است و شما میتوانید براحتی آن را در منزل تهیه کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است