طرز تهیه خورش قورمه سبزی:
ابتدا پیاز داغ را سرخ کرده و از قابلمه بیرون می آوریم. گوشت را در روغن سرخ می کنیم، وقتی رنگ گوشت عوض شد پیازداغ را به آن اضافه کرده، زردچوبه و فلفل می زنیم،سپس مقداری آب روی آن ریخته، در قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم تا گوشت نیم پز شود. سپس سبزی های خرد شده را که سرخ کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم جا بیفتد و روغن بیاندازد.حدود 2 تا 3 ساعت بعد خورش قورمه سبزی خوشمزه ما آماده است.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد