جام جم سرا: دستور پخت این سوپ که شامل دو مرحل میشود، به شرح زیر است.
مرحله ۱: روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ ریخته و آن را بر روی حرارت ملایم میگذاریم تا داغ شود. پیاز را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه آن را سرخ میکنیم. سیر و سبزیجات و جوز هندی را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم که خوب بپزد. سپس آب مرغ را به اضافه ۲ فنجان آب به آن اضافه میکنیم و میگذاریم به جوش بیاید. دمای اجاق را کم میکنیم و بعد درب ظرف را میبندیم تا سوپمان بمدت ۲۵ دقیقه بپزد. بعد آن را کنار میگذاریم تا به آرامی سرد شود.
مرحله ۲: همه مواد را درون مخلوط کن میریزیم تا سوپمان کاملا صاف و یکدست شود. سپس دوباره آن را داخل ماهیتابه میریزیم و آن را روی حرارت ملایم اجاق میگذاریم. خامه را به آن اضافه کرده و کاملا به هم میزنیم سپس ادویهجات را به آن اضافه میکنیم. در آخر میتوانیم روی آن را با جعفری و تخم کدو و روغن زیتون بپوشانیم و آن را سرو کنیم. (الامتو)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم