طرز پخت «پای گوشت بره»

مواد لازم- خمیر پیتا 1 عدد|روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری|گوشت بره 375 گرم|نمک و فلفل و زنجبیل به میزان لازم|سیر رنده شده 3 حبه|پیاز خرد شده 1 عدد|پودر گشنیز 1/2 قاشق چایخوری|زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری|زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری|گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد.
کد خبر: ۶۶۰۵۶۰

جام جم سرا:

طرز تهیه:

1 . برای تهیه پای گوشت بره، ابتدا در یک تابه بر روی حرارت، روغن زیتون را بریزید و بگذارید تا داغ شود.
2 . گوشت بره را اضافه کنید و خوب تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه روی حرارت متوسط گوشت بپزد.
3 . گوشت را از قابلمه به داخل کاسه ای منقل کنید. 2 قاشق از آب گوشت را در قابلمه نگه دارید.
4 . سیر و زنجبیل را با آب گوشت 30 ثانیه تفت دهید.
5 . گشنیز، زردچوبه و زیره را اضافه کنید و هم بزنید. درب قابلمه را بگذارید تا گوشت با مواد خوب بپزد. آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
6 . خمیر پبتا را درست کنید. آن را به دو قسمت تقسیم کنید. (می توانید تکه های کوچکتری از خمیر بردارید و پای گوشت را بصورت کوچکتری درست کنید.)
7 . یک قسمت آن را با استفاده از یک وردنه روی یک سطح صاف پهن کنید.
8 . با یک قاشق، از گوشت بردارید و بر روی خمیر بریزید.
9 . تکه دیگر خمیر را نیز پهن کنید و بر روی مواد قرار دهید و سعی کنید با انگشت خود دو طرف خمیر را به هم بچسبانید.
10 . فر را روی دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
11 . پای گوشت آماده شده را درون دستمال آشپزخانه قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در یک محل گرم قرار دهید تا پف کند.
12 . پای گوشت بره را در فر به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید تا زمانی که خمیر طلایی رنگ شود.
13 . پای گوشت را از فر خارج نموده و در صورت دلخواه آن را برش دهید و سرو کنید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها